راه اندازی باشگاه مشتریان
اهمیت راه اندازی باشگاه مشتریان
ایده راه اندازی باشگاه مشتریان به سال 1970 میلادی باز می گردد و این ایده برای نخستین بار توسط شرکت های خطوط هوایی آمریکا مطرح گردید. با استقبال صاحبین شرکت های تجاری از این ایده به تریج سامانه و واحد باشگاه مشتریان در اغلب شرکت های تجاری جهان مورد استفاده قرار گرفت و امروزه به عنوان یکی از مهم ترین ابزار جذب مشتری در دنیای مارکتینگ ها شناخته می شود.
اگر شما هم صاحب یک کسب و کار بزرگ باشید، حتما از انواع ابزارهای تبلیغاتی یا دیجیتال مارکتینگ برای جذب مخاطبین جدید خود استفاده کرده اید؛ اما در این میان همواره به دنبال آن هستید تا مخاطبین قدیمی و مشتریان فعلی خود را با میزان وفاداری بالایی از جانب آن ها نسبت به دریافت و خرید خدمات و محصولات خود حفظ کنید. این درخواست شما زمانی به سرانجام می رسد که بتوانید برای کسب و کار خود یک باشگاه مشتریان ایجاد نموده و امتیازات فوق العاده ای به وسیله آن به مشتریان خود ارائه دهید.
شما با راه اندازی واحد باشگاه مشتریان در سیستم مدیریتی و تبلیغاتی کسب و کار خود، می توانید امتیازات گوناگونی را به مشتریان ثابت خود ارائه دهید. به عنوان مثال بدین وسیله می توانید به مشتریان دائمی خود کوپن ها، تخفیفات ویژه، پست رایگان، خرید رایگان و … ارائه نموده و بدین طریق آن ها را نسبت به خرید بیشتر ترغیب کنید.
باشگاه مشتریان می تواند در ارتقاء کیفیت محصولات شما نیز موثر واقع شود. به عنوان مثال شما با بررسی اطلاعات مشتریان خود که در باشگاه ثبت نموده اند، میزان علاقمندی آن ها به محصولات مختلف خود را بررسی نموده و بدین طریق با شناسایی نیازها و علاقمندی های آن ها کیفیت محصولات خود را افزایش داده و همواره محصولات مورد نیاز مشتریان خود را تولید نمایید.
در واقع با استفاده از این سیستم که نوعی ابزار دیجیتال مارکتینگ محسوب می شود، می توانید مشتریان قدمی خود را حفظ نموده و با ارائه محصولات بهتر و باکیفیت تر علاوه بر افزایش فروش، مخاطبین جدید را نیز به کسب و کار خود جذب نمایید.
چگونه باشگاه مشتریان را راه اندازی کنیم؟
در گام اول ابتدا لازم است که با مشاورین متخصص حوزه بازرگانی مشورت نموده و از آن ها درخصوص راه اندازی باشگاه مشتری مشورت بگیرید. در واقع هر کسب و کاری نمی تواند از این ایده برای جذب مشتری استفاده کند و تجربه نشان داده که استفاده نادرست و بدون شناخت کافی از این سیستم می تواند بر کسب و کار شما اثر منفی گذاشته و در نهایت شما را با زیان های مالی فراوانی مواجه کند.
در این رابطه می توانید نحوه خرید مشتریان خود را همراه با میزان سود کسب و کارتان بررسی نموده و در صورت برخورد با خریدهای نامنظم مشتریان از انجام این ایده صرف نظر کنید. ایده باشگاه مشتریان برای کسب و کارهایی که مشتریان آن ها به صورت نامنظم و متناوب از محصولات خرید می کنند، مناسب نیست.
پس از بررسی و مشورت با مشاورین متخصص می توانید با یک برنامه ریزی مناسب اطلاعات مشتریان خود را در یک بانک اطلاعاتی ایمن جمع آوری نمایید. به کمک طراحان سایت سیستم باشگاه مشتری را برای ثبت اطلاعات مشتریان و ارائه امتیازات باشگاه، راه اندازی نمایید.
راه اندازی باشگاه مشتری پروسه تخصصی است که حتما باید تحت نظر مشاورین بازرگانی و مهندسین برنامه نویسی اختصاصی سایت انجام شود. بنابراین بهتر است که در این زمینه به شرکت های ارائه کننده خدمات دیجیتال مارکتینگ مراجعه نمایید. آکادمی کسب و کار سحر مدیران آماده خدمات رسانی در این زمینه می باشد، برای اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین متخصص ما تماس حاصل فرمایید.
مقاله از: دکتر سحر سلمان
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.