آشنایی با قابلیت های شبکه اجتماعی تلگرام
سرآغاز طراحی شبکه اجتماعی تلگرام
در دنیای بزرگ شبکه های مجازی با نرم افزارها و اپلیکیشن های متنوعی رو به رو هستیم که هر یک با قابلیت ها و کاربردهای متنوع طرفداران خاص خود را دارند. امروز در این مقاله قصد داریم یکی از پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی دهه اخیر یعنی تلگرام را معرفی نماییم. این شبکه اجتماعی اولین بار در سال 2013 میلادی توسط دو برادر برنامه نویس روسی به شکل پلتفرم طراحی شد و طی چند سال گذشته به شکل کاربردی در اغلب کشورها مورد استفاده قرار گرفت.
تلگرام امروز قطعا با آن آپ 7 سال گذشته تفاوت های شایانی دارد؛ اما همچنان سرور این شبکه اجتماعی یک سرور پیشرفته روسی است و با پشتیبانی برنامه نویس های این کشور مرتبا آپدیت شده و با قابلیت های جدید در دسترس کاربران قرار می گیرد.
با توجه به آمار و ارقام ارائه شده توسط سرورهای پشتیبانی امروز حدود 100 میلیون کاربر اینترنتی از شبکه اجتماعی تلگرام برای رفع نیازهای مختلف خود همچون تعاملات اجتماعی، برگزاری کلاس های آموزشی آنلاین، سرگرمی و گذران اوقات فراغت، ارائه و معرفی کسب و کار خود و … استفاده می کنند و جالب است بدانید که حدود 20 میلیون از کاربران فعال این اپلیکیشن کاربران ایرانی هستند.
تلگرام قابلیت های و کاربردهای متنوعی را همچون سایر شبکه های اجتماعی ارائه می کنند، به طوری که افراد زیادی از سراسر جهان شیفته قابلیت های فوق العاده و حرفه ای این اپ شده و پس از سال ها همچنان از این شبکه برای برقراری معاشرت های اجتماعی و مجازی خود استفاده می کنند. بنابراین در معرفی این شبکه اجتماعی شاید بهتر باشد با قابلیت های و بخش های مختلف این نرم افزار آشنا شویم.
معرفی قابلیت های متنوع تلگرام
نصب آسان بر روی تلفن های هوشمند و سیستم های رایانه ای:
برخلاف برخی از اپلیکیشن ها، نرم افزار تلگرام به آسانی روی تلفن های همراه هوشمند و سیستم های کامپیوتری نصب شده و قابل استفاده می باشد. شما از این شبکه اجتماعی به راحتی می توانید در زمینه های مختلف برقراری ارتباط با مخاطبین خود استفاده نمایید.
قابلیت های متنوع در بخش گفتگو:
شما می توانید در این نرم افزار به شکل های مختلفی با مخاطبین خود ارتباط برقرار کنید. ایجاد گفتگوی معمولی، گفتگوی محرمانه، تماس صوتی و تصویری، گروه های گفتگو، کانال های مختلف با ممبرهای بالا، ایجاد کامنت در کانال ها و … همگی از جمله مهم ترین خدمات این شبکه در برقرار ارتباط می باشد. شما به وسیله این ابزار می توانید با دوستان، همکاران، کارمندان یا حتی دانش آموزان و دانشجویان خود ارتباط برقرار نموده و با آن ها صحبت کنید.
تلگرام یک منبع درآمدزا:
شما می توانید به وسیله بخش های متنوع گفتگو، محصولات و خدمات کسب و کار خود را به کاربران مختلف در این شبکه معرفی نموده و از این شبکه برای فروش کسب و کار خود استفاده کنید. امروزه کانال ها و گروه های بسیاری در زمینه کسب و کارها در این شبکه راه اندازی شده اند که همگی با معرفی محصولات و خدمات به فروش پرداخته و بدین وسیله درآمدزایی دارند.
تلگرام یک ابزار دیجیتال مارکتینگ:
از تلگرام می توانید برای تبلیغ کسب و کار خود استفاده کنید. به وسیله قابلیت های متنوع این شبکه می توانید محتواهای متنی، تصویری، ویدئویی و … تولید نموده و با اشتراک گذاری آن ها در کانال ها و گروه های تلگرامی، مخاطبین زیادی را به سمت کسب و کار خود جذب نمایید.
مقاله از: مهندس آرمین خاکساری
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.