طراحی استراتژی با طراحی کسب و کار چه تفاوت هایی دارد؟
تفاوت های طراحی استراتژی با طرح کسب و کار
طراحی استراتژی راهبردی و مشخص یکی از نیازهای اصلی در راه اندازی کسب و کارها و موفقیت آن ها در بازارهای جهانی شناخته میشود. بنابراین برای اینکه بتوانید در هر نوع کسب و کاری به موفقیت های بزرگ دسترسی داشته باشید، در ابتدا باید استراتژی های راهبردی خود را مشخص نموده یا از طراحی استراتژی در طراحی بیزینس پلن کسب و کار خود استفاده نمایید.
به گفته کارشناسان حوزه بازرگانی طراحی های استراتژی بخشی از طراحی بیزینس پلن یا طرح کسب و کار می باشد؛ اما در روش های عملیاتی طراحی های استراتژی با طرح کسب و کار تفاوت های ساختاری فراوانی دارد. بنابراین اگر می پرسید طراحی استراتژی با طراحی بیزینس پلن یا طرح کسب و کار چه تفاوت هایی دارد؟
در پاسخ باید به شما بگوییم که در طراحی بیزینس پنل شما درسه مرحله و با توجه به اطلاعات کسب و کار خود می توانید یک برنامه ریزی جامع برای اهداف مختلف کسب و کارتان ایجاد نمایید؛ اما در طراحی استراتژی شما با استفاده از اطلاعات شرکت، تهیه چشماندازها و مشخص نمودن ماموریت های کسب و کار می توانید یک برنامه ریزی راهبردی برای رسیدن به اهداف اصلی کسب و کار ایجاد نموده و سپس با مدیریت فعالیت های خود به درآمد زایی های بزرگ دست یابید.
مراحل مختلف طراحی استراتژی کسب و کارها
همانطور که اشاره شد از طراحی استراتژی کسب و کارها برای اولویت بندی کردن فعالیت های مختلف یک کسب و کار، تدوین برنامه هایی برای رسیدن به اهداف اساسی و اصلی کسب و کار، تعیین و برنامه ریزی فعالیت های بخش تولید، تولید محصولات و ارائه خدمات بهتر و افزایش سرمایه گذاری های اقتصادی در کسب و کارهای مختلف استفاده می شود و یک امر ضروری در پیشبرد کسب و کارهای مختلف شناخته می شود؛ اما برای آنکه بتوانید یک طراحی استراتژیک و کاملاً هوشمندانه برای کسب و کار خود داشته باشید، حتماً لازم است که با چهار مرحله اصلی در این زمینه آشنا بوده و تمامی این مراحل را به صورت گام به گام و پیاپی به انجام برسانید.
در زمینه طراحی استراتژی کسب و کار بهتر است که با مشاورین بازرگانی و کارشناسان متخصص در این حوزه مشورت نموده و برنامه ریزی های لازم را با دانش و تجربه آن ها انجام دهید؛ اما به طور کلی مراحل طراحی های استراتژی کسب و کارها را در چهار مرحله به صورت زیر دسته بندی می کنند:
- جمع آوری اطلاعات
- تهیه بیانیه چشم انداز
- تهیه بیانیه ماموریت های کسب و کار
- تعیین اهداف استراتژیک
- ایجاد برنامه های تاکتیکی
- مدیریت عملکرد
مقاله : دکتر سحر سلمان
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.