پاکسازی درون، دریچهای رو به آرامش
پاکسازی درون، سفری بی انتها به سمت خوشبختی
همانطور که اهمیت دادن به داشتن اصول ابتدایی در یک زندگی سالم همراه با سبک و استانداردهای درست و مناسب برای جسم انسان، از ضروریات به شمار میرود، توجه به ورودیهای روان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و چه بسا حتی اهمیت آن بالاتر باشد. فکرهای سمی، خوراک ذهن، کتابهایی که میخوانیم، با چه کسانی ارتباط داریم، فضا و محیطی که در آن زندگی میکنیم، الگوهایی که در زندگی داریم، همه و همه نقش بسزایی در شادابی و آرامش درون ما دارد. پیروی و تاثیرپذیری از هرکدام از موارد ذکر شده میتواند کمک شایانی در داشتن یک زندگی بی دغدغه و رسیدن به پاکسازی درون برای ما به ارمغان بیاورد. علم و تجربه میگوید، تمامی بخشهای زندگی ما اعم از دستاوردهای مالی، سلامتی، موقعیت شغلی و غیره که اتفاقات بیرونی محسوب میشوند، از درون انسان نشات میگیرد. هر آنچه بیرون است، از درون توست.
با پاکسازی درون شما یاد میگیرید چگونه درون خود را سلامت نگاه دارید، صرفنظر از تمام اتفاقات تلخ و شیرینی که در اطراف شما در حال رخ دادن است. مثبت نگاه داشتن حال درونی و آرامش داشتن به معنای مشکل نداشتن در زندگی نیست، بلکه شما به مرور بر تمام افکار منفی و اتفاقات ناگوار اطرافتان مسلط خواهید شد و اجازه نمیدهید هر موضوع نه چندان با اهمیتی لحظه و روزهای زندگی شما را مکدر کند. تمام ارتعاشات هر لحظه شما در زندگی، گفتار، رفتار و کارهایی که در زندگی انجام میدهید، در اتفاقات آینده زندگیتان تاثیر مستقیم دارد. تکنیک و روشهای خوب و اثر بخشی برای پاکسازی درون وجود دارد که با دنبال کردن آنها، قادر خواهید یک زندگی با نشاط برای خودتان بسازید. در ادامه با ذکر و توضیح چندین مورد با شما خواهیم بود:
- برنامه ریزی: برای تمام بخشهای زندگی تان برنامه ریزی داشته باشید و به تمام اصول پایبند باشید.
- ورزش: شادابی و نشاط جسم همانند یک رابطه و تاثیر متقابل و دو طرفه خواهد بود که میتواند در پاکسازی درون به شما کمک کند.
- نظم و پاکیزگی محل کار و زندگی : داشتن یک محیط کار و زندگی منظم و به دور از به هم ریختگی همواره باعث میشود، ذهن شما خالی از هیاهو و به تشویش باشد.
- شکرگزاری: همیشه برای کوچکترین و بیاهمیت ترین داشتههای زندگی خود شکرگزار و قدردان باشید و بابت آن خوشحالی کنید. شکر نعمت نعمتت افزون کند.
- خود دوستی: هیچگاه از بروز احساسات و واکنش هایتان، ابراز شرمندگی نکنید و ترس نداشته باشید. اشتباهاتتان را بپذیرید و خودتان را برای اشتباهات سرزنش نکنید. ایدهآل گرایی را کنار بگذارید.
- ریلکس کردن: همیشه زمانی را برای تفریح و استراحت کردن اختصاص بدهید.
مقاله : دکتر سحر سلمان
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.